GR

Tryfonas's blog

 

28.08.2014, Photography

 

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών 'Photography' . . . / Click here to view photo album 'Photography' . . .

 

Blogs   Tελευταία άρθρα

 

28.08.2014

 

29 διεθνούς φήμης Έλληνες, οι οποίοι διαπρέπουν, ο καθένας στον τομέα του, εξηγούν τι σημαίνει γι' αυτούς η λέξη «φιλότιμο», το μυστικό των Ελλήνων.

 

Η Arianna Huffington, ο George Stephanopoulos και ο John Calamos εξηγούν τη σημασία της λέξης.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το video στο YouTube . . .

http://youtu.be/aXPJNDVfBgU

Η πρωτοβουλία με τίτλο «Φιλότιμο: Το ελληνικό μυστικό» ανήκει στο «Washington Oxi Day Foundation», ίδρυμα που δημιουργήθηκε το 2011. Στόχος είναι να πληροφορηθεί το κοινό για τη σημαντική συμβολή της Ελλάδας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και να προβληθούν σύγχρονα πρόσωπα που μάχονται για την προστασία και την προαγωγή της ελευθερίας και της δημοκρατίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

20.08.2014, Υγεία

 

Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας καταπολέμησης του καρκίνου, το JOHN HOPKINS HOSPITAL επιτέλους ισχυρίζεται ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος.


1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.

3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και κατά συνέπεια ο σχηματισμός όγκων.

4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο αυτό υποδεικνύει ότι παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες, καθώς και στον τρόπο ζωής του ατόμου.

5. Για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα, τα οποία θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

6. Η χημειοθεραπεία έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση των ραγδαία αναπτυσσόμενων καρκινικών κυττάρων, αλλά και με την καταστροφή των ραγδαία αναπτυσσόμενων υγειών κυττάρων στο μυελό των οστών, την γαστρεντερική οδό κ.λπ. και μπορεί να προκαλέσει οργανικές βλάβες, στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά, τους πνεύμονες κ.λπ.

7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καυτηριάζει, σημαδεύει και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.


8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος ενός όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή ενός όγκου.

9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό τοξικό φορτίο από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει είτε κατασταλεί είτε καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.

10. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν τη μετάλλαξη των καρκινικών κυττάρων, ούτως ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικά με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πιο δύσκολα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και σε άλλες περιοχές.

11. Ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων, με το να μην τους παρέχεται η τροφή που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.

ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ:

α. Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο. Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη διατροφή μας απομακρύνουμε μία σημαντική πηγή ενέργειας από τα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης, όπως τα Canderel, NutraSweet, Equal, Spoonful κ.λπ. παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο θα ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτήσει το λευκό του χρώμα.
Καλύτερη εναλλακτική είναι μπαχαρικά τύπου Bragg’s aminos ή θαλασσινό αλάτι.

β. Το γάλα κάνει το σώμα μας να παράγει βλέννα, ιδίως στη γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.

γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι όξινη. Είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κοτόπουλο, από ότι μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Το κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά για καρκινοπαθείς.

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους, ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας. Το 20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να περιλαμβάνονται τα φασόλια.

Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και φτάνουν στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (από τα περισσότερα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των βλαστών από τα φασόλια) και να φάτε ωμά λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου (104 βαθμοί Φαρενάιτ).

ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και σοκολάτα, τα οποία περιέχουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης. Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει ιδιότητες κατά του καρκίνου. Νερό, καλύτερα καθαρισμένο ή φιλτραρισμένο, για την αποφυγή γνωστών τοξινών και βαρέων μετάλλων που περιέχονται στο νερό της βρύσης. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται.

12. Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι δύσπεπτη και απαιτεί πολλά πεπτικά ένζυμα. Το άπεπτο κρέας που παραμένει στα έντερα αποσυντίθεται και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συσσώρευση τοξικών ουσιών.

13. Τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική στιβάδα. Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα που επιτίθενται στα πρωτεϊνικά τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα τα κύτταρα φονείς να μπορούν να τα καταστρέψουν.

14. Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα (IP6, Flor ssence, Essiac, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ουσιαστικά λιπαρά οξέα κ.λπ.). Άλλα υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε είναι γνωστό ότι προκαλούν απόπτωση ή προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, τη φυσιολογική μέθοδο του σώματος να απορρίπτει τα κατεστραμμένα, ανεπιθύμητα ή αχρείαστα κύτταρα.

15. Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε το πνεύμα σας να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή.

16. Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στη διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

 

Πηγή : briefingnews.gr, άρθρο

 

Αναζήτηση ετικέτας

 

κατηγορίες - categories

 

 

κόσμος   ελλάδα

οικονομία  τεχνολογία  greece 

 πολιτική υγεία

 

 

 

 

  Home   |   about   |   advertise  -  διαφήμιση  |  contact  -  επικοινωνία

 

  

 

13.08.2014, Τεχνολογία

 

 

Σίγουρα ο μέσος χρήστης είναι δύσκολο να επιλέξει κάποια από τα χιλιάδες SEO tips που υπάρχουν. Online θα βρεις απεριόριστο υλικό σχετικά με την βελτιστοποίηση ενός website ή με το πως μπορεί το blog σου να γίνει πιό φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Αμέτρητα άρθρα, tutorials, ebooks, whitepapers, social media groups που συζητούν για τις καλύτερες τεχνικές SEO, ειδικά σχεδιασμένα webinars που φιλοξενούν SEO gurus και πόσα ακόμα.. Οπότε, τι λειτουργεί καλύτερα και ποιές ενέργειες προτείνονται ώστε να εμφανίζεται ένα website “ψηλά” στην δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης, Google;

Προτού μελετήσεις τα 6 βασικά tips που συγκεντρώσαμε για εσένα, καλό είναι να έχεις κατά νου ότι οι SEO ενέργειες προτείνεται να γίνονται με γνώμονα τους χρήστες και όχι τις μηχανές αναζήτησης.. εξάλλου οι χρήστες είναι εκείνοι που θα επισκεφθούν, θα σχολιάσουν, θα κοινοποιήσουν, θα μοιραστούν το περιεχόμενο του website σου, στοιχεία τα οποία θα αξιολογήσει στην πορεία η Google για να εμφανίσει το website ή blog σου ψηλά!

 

1. Το περιεχόμενο μετράει, ωστόσο η Google επιβραβεύει τα websites που προσφέρουν ποιοτικό περιεχόμενο! Ο χρήστης θέλει να διαβάζει πληροφορίες χρήσιμες και συνοπτικές, που θα μπορεί εύκολα να τις μοιραστεί με άλλους χρήστες. Φρόντισε να προσφέρεις αξία σε κάθε χρήστη και εκείνος θα σε ανταμείψει με τα θετικά σχόλιά του. Επίσης, όταν το περιεχόμενο σου πρόκειται να αναδημοσιευτεί από άλλα websites (backlinks), πχ. ένα δελτίο τύπου, φρόντισε κάθε φορά να είναι κάτι «φρέσκο» και με ουσία, καθώς αυτό δείχνει στις μηχανές αναζήτησης ότι το website ενημερώνεται συχνά και αυξάνει την δημοτικότητα του.

 

2. Φρόντισε για τα metadata, το URL structure, τα internal links, τα keywords:

- Βελτίωσε τα metadata με σύντομες περιγραφές έως 70 χαρακτήρες στον τίτλο και έως 150 χαρακτήρες στην περιγραφή,

 

- Τροποποίησε την URL δομή ώστε να “βγάζει νόημα”. URLS της μορφής http://www.myXXbrand.gr/uMphWbIQuAdke0Dre δεν θα σε βοηθήσουν..

 

- Δημιούργησε σωστά internal links, για παράδειγμα όταν ο χρήστης επιλέγει μια συγκεκριμένη υποκατηγορία στο site σου να οδηγείται σε αυτή και όχι.. στην homepage

 

- Τοποθέτησε σχετικά και κατάλληλα keywords στο περιεχόμενο του website αλλά και σε όλα τα παραπάνω. Φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις, γιατί δεν θα βγάζει νόημα ο χρήστης και ίσως επηρεαστεί αρνητικά η κατάταξη του site σου..

 

3. Χρησιμοποίησε τα εργαλεία που έχει σχεδιάσει η Google για εσένα, όπως το Google Webmaster Tools, καθώς εκεί θα βρείς ότι χρειάζεσαι για SEO tips, όλα γραμμένα από τον ειδικό!

 

4. Για εσένα που χρησιμοποιείς το CMS της WordPress και στερείσαι γνώσεις προγραμματισμού, ρίξε μια ματιά και στα WP plugins! Θα βρείς ότι χρειάζεσαι για να βελτιστοποιήσεις την ποιότητα και απόδοση του website ή blog σου, με τα περισσότερα plugins να προσφέρονται δωρεάν.

 

5. Μην αμελείς τους mobile users και επένδυσε στην mobile version του website σου, προσφέροντας στους χρήστες design που ανταποκρίνεται στην μικρή οθόνη. Εφόσον όλα περιστρέφονται γύρω από την σχετικότητα, φρόντισε να καθοδηγείς τους mobile users σε σχετικές σελίδες, ειδικά διαμορφωμένες για όποια mobile συσκευή χρησιμοποιούν.. θα το εκτιμήσουν και οι χρήστες και η Google!

 

6. Επένδυσε στα social media! Η δημοτικότητα ενός website (popularity), η εμπιστοσύνη που εμπνέει στον χρήστη (trust) και το κύρος (authority)  του περιεχομένου και του συγγραφέα ενός blog, είναι κάποιοι από τους σημαντικούς δείκτες μέτρησης που υπολογίζει η Google για να εμφανίσει το website σου “ψηλά”. Φρόντισε να περιλαμβάνονται social sharing buttons στο website σου για να είναι εύκολο για τον κάθε χρήστη να μοιράζεται το ποιοτικό περιεχόμενο σου με την social κοινότητα. Βελτιστοποίησε την εμφάνιση και δημοτικότητα του website ή blog σου στα social media, προώθησε τις συζητήσεις και τα recommendations γύρω από το brand σου και η online παρουσία σου θα απογειωθεί!

 

Εσύ, ποιές πρακτικές SEO από τις παραπάνω ακολουθείς για το δικό σου website ή blog; Έχεις να μοιραστείς κι άλλες μαζί μας;

 

Πηγή

 

Αναζήτηση ετικέτας

 

κατηγορίες - categories

 

 

κόσμος   ελλάδα

οικονομία  τεχνολογία  greece 

 πολιτική 

 

 

 

 

  Home   |   about   |   advertise  -  διαφήμιση  |  contact  -  επικοινωνία

 

  

 

13.08.2014, Τεχνολογία

 

 

email_newsletter_services

Έγραψες ένα καινούργιο άρθρο στο blog σου; Δημιούργησες μία νέα υπηρεσία ή λανσάρεις προϊόντα στο website σου; Έβγαλες μία καινούργια προσφορά ή θέλεις να ενημερώσεις το κοινό σου για μια μοναδική έκπτωση; Στείλε email στους συνδρομητές του site/blog σου! Σίγουρα, οι σωστές ενέργειες SEO θα οδηγήσουν περισσότερους χρήστες στην ιστοσελίδα ή στο blog σου και τα social media είναι ιδανικά για να μοιραστείς το περιεχόμενο που δημιουργείς με το κοινό που σε ακολουθεί, αλλά, πολύτιμοι θεωρούνται οι αναγνώστες, που ήδη σε γνωρίζουν και σε εμπιστεύονται. Συνεπώς, εάν ο στόχος σου είναι να τους κρατήσεις και να δημιουργήσεις κίνητρα για να σε προτιμήσουν ξανά στο μέλλον, τα email newsletters μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα!

 

Επιλέγοντας την υπηρεσία email marketing, που σου ταιριάζει

Online, θα βρεις πολλές υπηρεσίες για να δημιουργήσεις μια email marketing καμπάνια, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, επιλογές και σε μια ευρεία γκάμα τιμών. Προτείνω να πειραματιστείς με μερικές, να δημιουργήσεις ένα free account και να στείλεις κάποια test emails εντελώς δωρεάν. Η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί από τους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σου, τον αριθμό και την συχνότητα των emails που θέλεις να στέλνεις αλλά και τις προσωπικές σου τεχνικές δεξιότητες.

 

Παρακάτω συγκέντρωσα 6 από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες email marketing που υπάρχουν online, με κάποια σημαντικά features, που προσφέρει η κάθε μια:

 

MailChimp: Μια από τις πιο γνωστές υπηρεσίες παγκοσμίως, που εστιάζει στο καλό design, το φιλικό και χρηστικό περιβάλλον διαχείρισης. Σημαντικά πλεονεκτήματα είναι τα δωρεάν templates που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, το ότι απευθύνεται άριστα τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους χρήστες, που δεν κατέχουν γνώσεις HTML και web design αλλά και η δυνατότητα A/B testing. Ενωματώνεται εύκολα με 3rd party services, όπως Facebook, Twitter, σουίτα της Google κλπ. και ανάμεσα σε όλα τα πακέτα διακρίνεται το forever free plan, κάτι που καμία άλλη υπηρεσία δεν το προσφέρει κι αποτελεί ένα σίγουρο τρόπο να αποκτήσει το MailChimp νέο κοινό.

 

Campaign Monitor: Ακόμη ένας ηγέτης στην αρένα των υπηρεσιών email marketing! Κύριο πλεονέκτημα είναι το εύκολο και χρηστικό περιβάλλον διαχείρισης, συγκριτικά με τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Εξίσου σημαντικό είναι οτι επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε πολλαπλά και καλαίσθητα προκαθορισμένα templates και να εκτελέσει A/B tests μεταξύ τους. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη καθώς ο χρήστης μπορεί να τεστάρει διαφορετικές εκδοχές της ίδια έκδοσης και να επιλέξει ποιά είναι η αποτελεσματική. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι συμβατή με πλατφόρμες ecommerce (Shopify & Magento) και πλατφόρμες CMS (WordPress, Joomla, Drupal) και, όπως οι περισσότερες πλατφόρμες email newsletter, παρέχει την δυνατότητα ενσωμάτωσης κώδικα analytics για την παρακολούθηση στατιστικών.

 

Constant Contact: Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να διενεργήσουν μια δημοσκόπηση online ή ασχολούνται με την διοργάνωση events. Για παράδειγμα, η υπηρεσία σου παρέχει την δυνατότητα να διαθέσεις online εισιτήρια και να τα αγοράσει επί τόπου ο πελάτης με Google Checkout ή Paypal. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η online εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου, live chat, σεμιναρίων και learning center.

 

iContact: Στοχεύει κυρίως σε επιχειρήσεις υψηλών απαιτήσεων και είναι πιθανό να μην σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη η συγκεκριμένη υπηρεσία εάν θέλεις να εκτελέσεις απλά tasks. Ξεχωρίζει το RSS feature, το οποίο σου επιτρέπει να στείλεις email σε μια λίστα RSS subscribers, και, όπως σε άλλες υπηρεσίες, διακρίνεται η επιλογή auto response, με την οποία κερδίζεις χρόνο στέλνοντας αυτόματα απαντητικά emails.

 

AWeber: Το περιβάλλον διαχείρισης είναι εύκολο στην χρήση για όσους έχουν ήδη κάποια εμπειρία σε control panels και ασχολούνται πιο επαγγελματικά με το email marketing. Εξαιρετικό χαρακτηριστικό αποτελεί η δυνατότητα δημιουργίας sign up forms και διενέργειας A/B tests μεταξύ τους, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τί λειτουργεί καλύτερα για σένα. Μπορείς να ενσωματώσεις μια signup form σε άλλα websites και επιπλέον, να την εμφανίσεις στο blog σου χρησιμοποιώντας ένα WordPress plugin.

 

TinyLetter: Οι 2 βασικές λέξεις που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη υπηρεσία είναι απλότητα και ευκολία. Το account σου περιέχει όσες βασικές ρυθμίσεις χρειάζεται ο απλός χρήστης, όπως: προσωποποιημένο link για να δημιουργήσεις ένα newsletter της μορφής tinyletter.com/yourname, δυνατότητα ανάγνωσης όσων απαντήσεων έλαβαν τα newsletters που έστειλες, παρακολούθηση στατιστικών και καταχώρηση subscribers. Επιπλέον, το TinyLetter σου προσφέρει την δυνατότητα να χρεώσεις τα newsletters που στέλνεις, συγκεντρώνει τις πληρωμές και τις καταχωρεί στο Paypal account σου.

 

5 βασικά tips για να αποκτήσεις περισσότερους subscribers

Πριν ξεκινήσεις να στέλνεις email newsletters, χρειάζεσαι συνδρομητές και φυσικά, την άδειά τους για να σου παραχωρήσουν το email τους. Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια σωστή λίστα subscribers:

 

1. Μην αγοράζεις λίστες διευθύνσεων emails. Οι υπηρεσίες email θα αναγνωρίσουν ότι πρόκειται για spam ενέργεια και θα αποκλείσουν το account που έχεις δημιουργήσει στην υπηρεσία email newsletter. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στον σχετικό νόμο περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και να έχεις κατά νου ότι όταν κανείς δεν σου δίνει το email του δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους σκοπό χωρίς να λάβεις την συγκατάθεσή του, γιατί εκτός από επικίνδυνο και αντιδεοντολογικό είναι και παράνομο.

 

2. Οι περισσότερες υπηρεσίες emails που ανέφερα παραπάνω έχουν δημιουργήσει sign up forms, που μπορείς να ενσωματώσεις στο website ή blog σου για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των χρηστών και να εγγραφούν στην mailing list σου. Είναι σημαντικό να εμπνέεις εμπιστοσύνη στον χρήστη, να εγγυηθείς για την εγκυρότητα των στοιχείων σου αλλά ταυτόχρονα και για την ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη και, τέλος, φρόντισε ώστε η φόρμα εγγραφής να είναι όσο πιο εύκολη και απλή στην συμπλήρωση.

 

3. Μια έξυπνη τακτική είναι να προωθήσεις την sign up form στα social media καθοδηγώντας τον χρήστη σε μια ιδιαίτερη landing page στο site / blog σου. Παράλληλα, είναι χρήσιμο να του παρουσιάσεις παλαιότερα newsletters που έχεις δημιουργήσει για να σχηματίσει μια εικόνα της μορφής και του περιεχομένου τους, στοιχεία ικανά να τον πείσουν να εγγραφεί!

 

4. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι να επισημάνεις στον χρήστη για ποιό λόγο αξίζει να σου παραχωρήσει το email του! Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα για τον ίδιο; Ενημέρωση για μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές; Σημαντικά νέα; Εκπαιδευτικές πληροφορίες και tutorials; Κάτι πρέπει να υπάρχει! Σκέψου έξυπνα. :)

 

5. Τέλος, να θυμάσαι ότι ένα newsletter αποτελεί μέρος της online εταιρικής σου παρουσίας. Συνεπώς, φρόντισε να δημιουργήσεις ποιοτικό περιεχόμενο, είτε ο στόχος σου είναι ενημερωτικός, εκπαιδευτικός, προωθητικός ή ψυχαγωγικός και να τηρείς μια σταθερή συχνότητα αποστολής. Έτσι το κοινό σου θα το αγαπήσει και θα ανυπομονεί κάθε φορά να το διαβάζει. :)

 

Ποιά είναι η δική σου εμπειρία; Χρησιμοποιείς το email marketing ως στρατηγική προώθησης του website ή blog σου; Έχεις να προσθέσεις κι άλλα  tips; Στείλε τα σχόλιά σου στο info@mindbook.eu

 

Πηγή

 

Αναζήτηση ετικέτας

 

κατηγορίες - categories

 

 

κόσμος   ελλάδα

οικονομία  τεχνολογία  greece 

 πολιτική 

 

 

 

 

  Home   |   about   |   advertise  -  διαφήμιση  |  contact  -  επικοινωνία

 

  

 

10.08.2014

 

Πάνω από 10 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ταμεία

 

Στα 10,5 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, σύμφωνα με στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας. Η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλών δημιουργήθηκε πριν από το 2009, ενώ τα μεγαλύτερα ποσά οφείλονται από λίγους μεγαλοοφειλέτες. Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν μετά τη δημιουργία, πριν από λίγους μήνες του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).

 

Στο Κέντρο έχει δημιουργηθεί Ενιαίο Ηλεκτρονικό Μητρώο Οφειλετών, στο οποίο εντάσσονται σταδιακά από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ) οι οφειλές άνω των 5.000 ευρώ των εργοδοτών ή ασφαλισμένων που δεν εξόφλησαν, δεν ρύθμισαν την οφειλή ή έχασαν τη ρύθμιση επειδή δεν κατέβαλαν κανονικά τη δόση.

 

Στο ΚΕΑΟ έχουν μεταφερθεί, έως σήμερα, οι οφειλές 213.234 οφειλετών συνολικού ύψους 10.472.769.238,72 ευρώ. Το 83% των οφειλών, δημιουργήθηκε από το 2009 και παλαιότερα, ενώ το 17% δημιουργήθηκε από οφειλέτες που ξεκίνησαν να δημιουργούν οφειλές από το 2009 και μετά. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο κύριος όγκος των οφειλών είναι προς το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), και τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ).

 

Το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών, αφορά μεγαλοοφειλέτες αφού μόλις 833 οφειλέτες συγκεντρώνουν το 26,46% των οφειλών. Αντιθετα, το 66% περίπου των οφειλετών οφείλουν ποσά έως 20.000 ευρώ ο καθένας. Την ίδια ώρα, μικρό είναι το ενδιαφέρον των οφειλετών να υπαχθούν σε ρύθμιση. Το συνολικό ποσό οφειλής που έχει ρυθμιστεί, αντιστοιχεί σε 586.613.275 ευρώ και αφορά 16.084 αποφάσεις. Αντίστοιχα, τα ποσά που έχουν εισπραχθεί από την έναρξη της λειτουργίας του ΚΕΑΟ δεν ξεπερνούν τα 180 εκατ. ευρώ.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν ορισμένοι εργοδότες για να αποφύγουν την καταβολή των εισφορών, εκμεταλλευόμενοι αδυναμίες του συστήματος. Συνηθισμένη μέθοδος είναι η δημιουργία εικονικών θυγατρικών επιχειρήσεων, μέσω των οποίων μπορούν να μεταφέρουν το προσωπικό μεταξύ των επιχειρήσεων, τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις σε επιχειρήσεις χωρίς περιουσία, όπως, επίσης, και να ασφαλίζουν εικονικά τα μέλη διοίκησης ή πρόσωπα της οικογενείας τους ή του περιβάλλοντός τους.

 

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν συστηματικά τέτοιες μεθόδους, έχουν εντοπισθεί στους κλάδους εστίασης, του καθαρισμού, του αμμοβολισμού μετάλλων και στα κέντρα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΑΟ, το ύψος της εισφοροαποφυγής ξεπερνά τα 50 εκατ.ευρώ.

Πηγή: ΑΜΠΕ & Ναυτεμπορική, άρθρο

 

Αναζήτηση ετικέτας

 

κατηγορίες - categories

 

 

κόσμος   ελλάδα

οικονομία   greece 

 πολιτική 

 

 

 

 

  Home   |   about   |   advertise  -  διαφήμιση  |  contact  -  επικοινωνία

 

  

Pages: 1 2 »