GR

ACBank_Association_BS's blog

 

Greek Post

Posted on  O c t o b e r  18, 2013 - 09:30

 

Πρόεδρος ο Αντώνης Προσκυνητόπουλος

 

Στις 14/10/2013 συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση το συμβούλιο του Συλλόγου επιχειρηματιών δανειοληπτών - μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του συλλόγου που προήλθε από τις εκλογές της 7/10/2013 με θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα.

Επειτα από φανερή ψηφοφορία μεταξύ των μελών του συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση :

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Αντώνης Προσκυνητόπουλος, και ακολούθησαν οι :

 

Αντιπρόεδρος : Τρύφων Παπαδόπουλος,

Γραμματέας : Ιωάννης Σταυρόπουλος,

Ταμίας : Νικόλαος Καραπιπέρης

Μέλος : Ευάγγελος Ευαγγελίου,

Μέλος : Σωτήριος Σπηλιωτόπουλος,

Μέλος : Παύλος Φάκαλος

 

 

Γι' αυτό συντάχθηκε το παρόν.

 

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Προσκυνητόπουλος

 

Ο Γραμματέας

Ιωάννης Σταυρόπουλος

 

Ο Ταμίας

Νικόλαος Καραπιπέρης

 

Τα μέλη

 

 

 

e-mail επικοινωνίας : acbank.association.bs@gmail.com

 

 

Greek Post

Posted on  O c t o b e r  8, 2013 - 14:35

 

Πρόεδρος ο Αντώνης Προσκυνητόπουλος

 

Εξελέγη το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επιχειρηματιών δανειοληπτών - μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των μελών που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

 

Πρώτος αναδείχθηκε ο Αντώνης Προσκυνητόπουλος, ο οποίος συγκέντρωσε 34 ψήφους και ακολούθησαν οι :

 

Τρύφωνας Παπαδόπουλος με 31 ψ.,

Ιωάννης Σταυρόπουλος με 25 ψ.,

Ευάγγελος Ευαγγελίου με 24 ψ.,

Σωτήριος Σπηλιωτόπουλος με 20 ψ.,

Παύλος Φάκαλος με 17 ψ. και

Νικόλαος Καραπιπέρης με 17 ψ.

 

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη (παλαιά και νέα) που ήρθαν στη Γενική Συνέλευση και συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ.

 

Με εκτίμηση

Τα μέλη του Δ.Σ.

 

 

e-mail επικοινωνίας : acbank.association.bs@gmail.com

 

 

 

Greek Post

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ  - ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΝ/ΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 7/10/2013

 

1) Ενημέρωση υφιστάμενων και νέων μελών

 

1.1 Για την προοπτική ρύθμισης δανείων με ευνοϊκούς όρους.

1.2 Για την πορεία της εκκαθάρισης.

1.3 Για την ύπαρξη ιστολογίου (BLOG) που μπορούν να ενημερώνονται για τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με την Αχαική.

1.4 Για την πορεία του συνεταιριστικού κινήματος στην Ελλάδα.

 

2) Καθορισμός ύψους ετήσιας συνδρομής 2013, 2014 & 2015

 

3) Αρχαιρεσίες για την εκλογή Δ.Σ.

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

 

Διαβάστε επίσης :

 

[ Τι κρύβεται πίσω από την απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων; ]

 

 

Greek Post

Posted on October 2, 2013 - 14:54

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ…

 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 2, 2013

 

[ Σκοπός του olympia.gr ]

 

“Αμεση απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων απαιτεί η τρόικα”

“Ανυποχώρητη η τρόικα στην απελευθέρωση των εμπορικών μισθώσεων”  

 

Αυτή είναι η προπαγάνδα των καθεστωτικών μέσων τις τελευταίες ώρες για την δήθεν πίεση της Τρόικας για την “απελευθέρωση” της μίσθωσης επαγγελματικής στέγης (τίτλοι από Νέα και Καθημερινή αντίστοιχα). Βέβαια η Τρόικα το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν οι βαλίτσες που φεύγουν στο εξωτερικό αδιαφορώντας παγερά για την καταστροφή της οικονομίας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

 

Η συγκεκριμένη διάταξη λοιπόν που αρχίζουν να επωάζουν τα χαλκεία της διαπλοκής, δεν εξυπηρετεί κάποιον τέτοιο σκοπό αλλά αποκλειστικά και μόνο τους… τραπεζίτες! Αυτοί ακριβώς είναι που θέλουν να περάσουν την πλήρη απελευθέρωση, την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του μισθωτή – μικροεπαγγελματία, σερβίροντας το συγκεκριμένο μέτρο στην Τρόικα για να επανέλθει μέσω τις πίεσης των νταβατζήδων. Οι αναγνώστες του Ολυμπία καταλαβαίνουν γιατί συμβαίνει αυτό, θα το εξηγήσουμε όμως για τους φίλους που δεν έχουν παρακολουθήσει την αρθρογραφία μας από την έναρξη της λαίλαπας του μνημονίου.

 

Ποιοί είναι αυτοί που οφελούνται από την “απελευθέρωση”; Φυσικά οι ιδιοκτήτες. Ο μισθωτής χάνει οποιαδήποτε επένδυση που έχει κάνει μέσα στο ακίνητο, άμεση (κατασκευαστικά, διακόσμηση, μετατροπές) και έμμεση (διαφήμιση, ιστορικότητα, πελατεία), χωρίς να έχει καμμία προστασία από το κράτος. Με συνοπτικές διαδικασίες ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να εκβιάσει και να εκπαραθυρώσει τον επαγγελματία για να του μείνει το ακίνητο ως έχει και να το εκμεταλλευθεί.

 

Που κολλάνε οι τράπεζες;

 

Μα φυσικά στο εξής απλό: Το συντριπτικό ποσοστό των επαγγελματικών ακινήτων στην Ελλάδα, ειδικά των νεόδμητων είναι υποθηκευμένο ή ήδη έχει έλθει στην κατοχή της τράπεζας, μέσω κατάσχεσης ή αθέτησης συμφωνιών μακροχρόνιας μίσθωσης! Κοινώς οι τέσσερις συστημικές τράπεζες (που υπάρχουν λόγω της ληστείας του Έλληνα πολίτη μέσω του μνημονίου), είναι οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες επαγγελματικών ακινήτων! Με ποσοστά (σε επίπεδο αξίας) αντίστοιχα της ροής του χρήματος που διαθέτουν, η οποία φτάνει το ιλιγγιώδες 91%!!! Ποσοστό που συναντάται μόνο σε καθεστώτα τύπου Γιαρουζέλσκι ή Χίτλερ.

 

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η “ελεύθερη” οικονομία γίνεται απολύτως υποδουλωμένη στις τράπεζες σε κάθε έκφανση της εάν περάσει κάτι τέτοιο. Για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι, πολλοί επιχειρηματίες με ιδιόκτητο ακίνητο που έβλεπαν τις τράπεζες να τους στραγγαλίζουν και την κατάσχεση προ των πυλών, άνοιγαν μία δεύτερη εταιρεία στην οποία μίσθωναν μακροχρόνια (21 χρόνια) το ακίνητο τους, εγγράφοντας την μίσθωση στο συμβόλαιο του ακινήτου! Δηλαδή, ακόμα και να γινόταν κατάσχεση από την τράπεζα, για 21 χρόνια δεν θα μπορούσε να αγγίξει τους όρους του συμφωνητικού. Αυτό λοιπόν θέλουν να το καταργήσουν.

 

Επιπλέον, χιλιάδες επαγγελματικά ακίνητα έγιναν sale & lease back από επιχειρηματίες, κοινώς πουλήθηκαν στις τράπεζες και επανεκμισθώθηκαν από αυτές, για να επιτευχθούν καλύτεροι όροι χρηματοδότησης στην επιχείρηση. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις. Τώρα αυτά τα ακίνητα είναι ήδη στις τράπεζες οι οποίες θα μπορούν να παραβιάσουν τους όρους αυτής της μίσθωσης με τα νέα δεδομένα εφ’ όσον ισχύσουν.

 

Καταλάβατε λοιπόν την άθλια σκευωρία (πάλι) υπέρ των ντόπιων τοκογλύφων;

 

Greek Post

Posted on October 2, 2013 - 15:10

 

 

Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών

 

Πηγή : [ olympiada ]

 

Πατήστε το [ αριθμοί τηλεφώνου εισπρακτικών εταιρειών ] για να δείτε αναλυτικά τους τηλεφωνικούς αριθμούς στο www.olympia.gr . . .

 

Εννοείται ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι δηλωμένοι, όπως θα έπρεπε. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αν δοκιμάσετε να τους καλέσετε, δεν απαντούν. Αν λοιπόν σας πρήζουν εισπρακτικές εταιρίες, αποθηκεύστε στο τηλέφωνό σας τους παρακάτω αριθμούς, ώστε να ξέρετε ποιος “κερατάς” τηλεφωνεί και να μη τρέμει άδικα η καρδούλα σας.

 

Φυσικά, αν δεν θέλετε, δεν απαντάτε όταν η αναγνώριση κλήσης σας δείχνει άγνωστο ή απόρρητο αριθμό. Επίσης, μπορείτε να παίξετε μπάλα μαζί τους.

 

Διαβάστε πως μπορείτε να καταγράψετε νόμιμα μια τηλεφωνική συνομιλία.

 

Ευχαριστούμε τους φίλους επισκέπτες που μας έστειλαν τους αριθμούς. Βοηθήστε να μεγαλώσουμε τον κατάλογο. Βοηθήστε να οργανώσουμε την άμυνά μας, γιατί από το ελληνικό κράτος δεν έχουμε να περιμένουμε καμιά βοήθεια.

 

Συμβουλή: Πως να ελέγξετε αν κάποιος αριθμός είναι ύποπτος

 

Αν σας καλέσουν από κάποιο αριθμό και υποψιάζεστε ότι είναι εισπρακτική εταιρεία ή κάτι ανάλογο (ο αριθμός μπορεί να μοιάζει με κινητού, αλλά δεν είναι) κάντε τα παρακάτω:

 

α. Ενεργοποιήστε στο κινητό σας την απόκρυψη καλούντος, ώστε όταν καλείτε κάποιον, αυτός να μην μπορεί να σας αναγνωρίσει.

 

β. Καλέστε τον ύποπτο αριθμό μεταξύ 21:30 – 22:00 (βράδυ).

 

Το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσει κανείς ή να λάβετε μήνυμα σφάλματος ή να πέφτει η γραμμή. Αυτό συμβαίνει, διότι οι αριθμοί κλήσεως των εισπρακτικών δεν μπορούν να κληθούν από εμάς και είναι διαχειριζόμενοι από υπολογιστή.

Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος απαντήσει, ζητήστε π.χ. τον Μήτσο ή την Μαρία και ζητήστε συγνώμη για το λάθος.

 

γ. Ενημερώστε μας, για να καταχωρήσουμε τον αριθμό στην παρούσα σελίδα. Η ομάδα του daneiakartes.info ενημερώνει διαρκώς τον παρακάτω πίνακα, χάρη στη συμμετοχή των αναγνωστών που μας στέλνουν κάθε νέο αριθμό, που θα αντιληφθούν.

 

Δείτε επίσης [ daneiakartes.info ], [ Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών ]

 

Μοιραστείτε:

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ